Algemene tandheelkunde
Fidentist behandeling

Algemene tandheelkunde

Het goed verzorgen en onderhouden van uw gebit is belangrijk om problemen met het gebit te voorkomen. Het merendeel van de Nederlandse bevolking gaat twee keer per jaar voor controle naar de tandarts. Wij raden dit in zijn algemeenheid ook aan, tenzij de tandarts een ander persoonlijk advies geeft. Op deze manier bent u er nooit te laat bij en kunnen eventuele gebitsproblemen tijdig worden behandeld.

Tijdens de controle kijken wij of je tandvlees gezond is en controleren wij jouw gebit onder andere op gaatjes. Indien nodig kan je op tijd worden doorverwezen naar een specialist, bijvoorbeeld op het gebied van tandvleesontsteking (de parodontoloog) of beugels (de orthodontist).

Ook wanneer je een prothese draagt, is een periodieke controle belangrijk. Er wordt dan gekeken of het gebit nog in orde is en of deze nog goed past op je kaak.

In onze nieuwe moderne en sfeervolle praktijk in Roosendaal kan je terecht voor een afspraak met een van onze tandartsen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Wat verstaan wij onder algemene tandheelkunde?

Ik ga met een goed gevoel naar mijn tandarts

We verwelkomen u graag als nieuwe patiënt

Schrijf je in