Onze tarieven

In opdracht van de overheid worden elk jaar de tandartstarieven voor behandelingen door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld. Een behandeling is opgebouwd volgens tariefcodes, deze kunt u terugvinden op uw factuur of begroting. Een actueel overzicht van de tarieven van 2023 vindt u hier: Tarievenlijst 2024.

Elke patiënt is uniek, daarom is iedere behandeling ook uniek. Zo verschillen de kosten van het vullen van een gaatje onder andere door het wel of niet gebruiken van verdoving en hoe groot het gaatje is. We overleggen de kosten altijd van tevoren en bij een behandeling van boven de €250 zijn wij verplicht om een begroting te maken.

Halfjaarlijkse controle

Voor een reguliere controle staat de tariefcode c11 en betaalt u €22,16. Het kan voorkomen dat er bij de halfjaarlijkse controle twee röntgenfoto’s gemaakt moeten worden waar de code x10 voor staat met een tarief per foto van €16,33.

Kinderen tot 18 jaar geheel gratis!

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd verzekerd voor tandartsbezoeken en kunnen dus kosteloos komen. Maak nu een afspraak bij Fidentist Tandartsen Roosendaal en geef je kinderen een stralende glimlach!

Betalingen

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Je kan ook direct na de behandeling betalen met pin (Maestro, Vpay) of contant.

Je gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om jouw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming lees je op www.infomedics.nl/privacy/.

Betalingen

Wat staat er op mijn zorgrekening?
Je rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Wil je weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Je rekening op papier of online?
Als je een rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om je veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar jouw rekening klaarstaat. Als je inlogt op jouw Infomedics portaal, vul je de SMS-code in die je van Infomedics ontvangt. Wil je de rekening liever op papier ontvangen, dan mag je dat op het portaal zo instellen. Meer informatie vindt je op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om alles op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 203 19 00. Zij kunnen je helpen met een betalingsregeling.