Inschrijven bij Fidentist Tandartsen Roosendaal
Fidentist nieuws

Inschrijven bij Fidentist Tandartsen Roosendaal

Geplaats op: 31 januari 2024

De tandartszorg in Nederland staat onder druk. Momenteel hanteert bijna één op de drie tandartspraktijken een patiëntenstop. Ondanks een toename in het aantal tandartsen in de afgelopen jaren, blijven beschikbare plaatsen voor patiënten schaars. Fidentist Tandartsen Roosendaal heeft in het najaar van 2023 haar deuren geopend en heeft momenteel nog voldoende plaats voor nieuwe patiënten. Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe tandarts, neem dan telefonisch contact met ons op of schrijf je direct en makkelijk in via onze website.

Uit een recent onderzoek van Independer onder ruim 4.200 tandartspraktijken blijkt dat veel Nederlanders moeite hebben met het vinden van een tandarts in de buurt, vooral na een verhuizing of bij pensionering van hun huidige tandarts. Bijna één op de drie tandartspraktijken accepteert alleen nieuwe patiënten onder strikte voorwaarden, wat het voor velen lastig maakt om snel een nieuwe tandarts te vinden. Ben jij op zoek zijn naar goede tandheelkundige zorg. Dan ben je bij Fidentist Tandartsen Roosendaal aan het goede adres. Ongeacht of je recent verhuisd bent, gezinsuitbreiding hebt gehad of gewoon op zoek bent naar een nieuwe tandarts: bij Fidentist Tandartsen Roosendaal zijn nieuwe patiënten van harte welkom.

Regionaal Tandartsentekort: Grootste Tekort in Zuid-Nederland

Het tandartsentekort is merkbaar in heel Nederland, met regionale verschillen. In West-Nederland geeft iets meer dan een kwart van de tandartsen aan een patiëntenstop te hebben. Echter, in Zuid-Nederland heeft zelfs 37,14% van de praktijken aangegeven een gedeeltelijke of volledige patiëntenstop te hanteren. Fidentist Roosendaal heeft momenteel geen patiëntenstop. In onze praktijk zijn nieuwe patiënten van harte welkom voor tandheelkundige zorg op maat.

Fidentist Roosendaal: Jouw Tandartspraktijk in Roosendaal

Ook in de gemeente Roosendaal ondervinden tandartspraktijken drukte, met als gevolg wachtlijsten en patiëntenstops. Bij Fidentist Roosendaal zijn nieuwe patiënten nog steeds welkom! Fidentist Roosendaal streeft ernaar om het proces van inschrijven zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Wij heten je van harte welkom bij Fidentist Roosendaal! Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven en de tandheelkundige zorg te krijgen die je verdient. Jouw glimlach is onze prioriteit!

Bron: artikel in de Bode.