De verbouwing van de Marnixlaan is in volle gang
Fidentist nieuws

De verbouwing van de Marnixlaan is in volle gang

Geplaats op: 5 juni 2023

Met de vernieuwde locatie streeft Fidentist Tandartspraktijk ook naar duurzaamheid in al haar activiteiten. We hebben verschillende maatregelen genomen om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Als het gaat om apparatuur, geven we de voorkeur aan recyclebare materialen. We streven ernaar om producten te gebruiken die kunnen worden gerecycled aan het einde van hun levensduur, zodat we bijdragen aan een circulaire economie en het verminderen van afval.

Daarnaast proberen we het gebruik van disposables zoveel mogelijk te beperken. Waar mogelijk gebruiken we herbruikbare instrumenten en materialen, en we moedigen onze medewerkers aan om bewust om te gaan met het gebruik van wegwerpproducten. Op deze manier verminderen we de hoeveelheid afval die we genereren en dragen we bij aan het behoud van het milieu.

Bij het selecteren van leveranciers en partners hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. We screenen toeleveranciers op hun duurzaamheidsbeleid en -praktijken, en geven de voorkeur aan bedrijven die zich inzetten voor milieuvriendelijke oplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook hebben we aandacht besteed aan onze (verlichtings)systemen. We hebben energiezuinige led-verlichting geïnstalleerd en de afzuiginstallatie is zodanig verbeterd dat nog maar één motor nodig is in plaats van twee. Dit alles helpt ons om ons energieverbruik te verminderen.

Bij Fidentist Tandartspraktijk zijn we vastbesloten om duurzaamheid te integreren in onze dagelijkse praktijk. We streven ernaar om milieuvriendelijke keuzes te maken en ons bewust te zijn van de impact van onze activiteiten op het milieu.